Acne Derma Repair Special Treatment 60 min.

Deze behandeling kalmeert, remt ontstekingen en verminderd onzuiverheden. De huid ontspant en wordt tot in de diepte van vocht voorzien. Voor een egale, zuivere huid en een aangenaam weldadig gevoel. Voor een droge huid die neigt naar ontstekingen en onzuiverheden – kalmeert & normaliseert.

De huid wordt grondig gereinigd met een Ultrasoud Skinpeeler en eventueel een Fermemt peeling die doormiddel van zachte kwasten wordt aangebracht. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd nadat de huid voor verweekt is door de vapozone met ozonfunctie. Ook wordt in deze behandeling een hoogfrequent apparaat gebruikt om de talg onderhuids te desinfecteren met Ozon wat voor verbluffende resultaten zorgt. Het zuiverend en desinfecteren zilver-kleimasker  zorgt voor de kalmering van de gevoelige en delicate huid. Afsluitend brengen we een Sicca Repair Balsem aan, deze geweldige medicinale creme is van zeer groot belang om de huid te desinfecteren waardoor de deze kalmeert de ontstekingen remt en de talgproductie verminderd. Een prachtige behandeling voor de onreine acne huid.

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

60 min. 

 

« Vorige pagina