Anti-stress Sensitive Treatment 60/90 min.

Deze Anti-Stress behandeling is voor iedere gestresste huid.  Deze  beschermd de huid , kalmeert de huid, Schilfers en irritaties worden effectief bestreden, werkt ontstekkingsremmend en is antiseptisch. Roodheden, ook couperose worden zichtbaar verminderd en geeft de huid een uniek evenwichtig gevoel. Roodheid en irritaties worden verzacht, de huid ziet er egaal en confortabel uit. Voor de gevoelige huid die neigt naar irritaties en couperose. Hersteld het evenwicht en stabiliseert.De stofwisseling en de doorbloeding (rode huid) worden ziender ogen verbeterd. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt en de onzuiverheden (milia en comedonen) worden Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model geepileerd/gewaxed. Er wordt gebruikt gemaakt van een zacht kalmerend masker die de verschijnselen van stress verminderd en werkt tegen overgevoeligeheid reacties. Afsluitende verzorging met een anti-stress dag/nacht creme.

 

Boekt u deze behandeling 90 min. dan krijgt u er een uitgebreide massage bij.

Uw gezicht, nek, hoofd en decolleté worden heerlijk gemasseerd. Een massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover

 

60 min.

90 min. 

 

 

« Vorige pagina