Diamand Peel / Microdermabrasie 60 min.

Een diamant van een huid!

Rimpeltjes, huidveroudering, ouderdomsvlekken, acne, oppervlakkige rimpels, pigmentverkleuringen en nog veel meer is mogelijk met een Micro-dermabrasie behandeling.

Micro-dermabrasie behandeling wordt uitgevoerd met een fijne diamantkop die een zeer dun laagje van de huid verwijderd waaronder een nieuwe frisse huidlaag zich bevindt.

De behandeling is pijnloos en mag door artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialist worden toegepast.

Micro-Dermabrasie is een veilige, mechanische afslijping van de huid zoals eerder gezegd met behulp vanfijne diamant koppen.

Met het micro-dermabrasie-apparaat worden effectief de dode huidcellen en eventuele onregelmatigheden verwijderd.

Het is een super peeling die een totale regeneratie van de huid bewerkstelligd.

In tegenstelling tot de verouderde methode waarbij kleine aluminiumdeeltjes op de huid word gespoten kan er niet vlak onder de ogen gewerkt worden en kunnen kleine aluminiumdeeltjesin de poriën geraken die ontstekingen kunnen veroorzaken.

 

De behandeling duurt een uur inclusief serum en masker en kost € 85,-

 

Wat is er mogelijk met Micro-Dermabrasie?

* Grove poriën

* Oppervlakkige rimpels

* Fijne lijntjes (diepe rimpels vervagen)

* Verouderde huid

* Ouderdomsvlekken

* Pigmentverkleuring

* Verbetering van de elasticiteit van de huid

* Acné

* Littekens

* Onregelmatigheden

* Futloze huid

* Onzuivere rokershuid

* Striae

* Zonbeschadigde huid

 

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct hervatten.

 

Wat zijn de resultaten?

Totale vernieuwing van het huidoppervlak.

Dus direct zichtbaar, maar in kuur verband worden de beste resultaten bereikt!

Een standaard kuur bestaat uit 6 behandelingen met tussenpozen van een week. Thuisverzorgingsproducten zijn tijdens een kuur zeker aan te bevelen voor het allerbeste resultaat!

 

Hoe werkt het?

De behandeling voeren we uit op een gereinigde huid; aanwezige vuildeeltjes kunnen je huid namelijk beschadigen. De microdermabrasie behandeling bij ixxi beauty wordt doormiddel van een diamantkop uitgevoerd, deze is intensiever dan de verouderde methode met zandstralen waar aluminiumdeeltjes of kristal deeltjes tussen de porien kunnen geraken en ontstekingen kunnen veroorzaken. Op deze manier wordt er een heel klein laagje huid afgeslepen. Door de instelling van verschillenden diamant koppen kunnen we de mate van intentie  goed doseren. Het apparaat zuigt daarnaast de verwijderde dode huidcellen in een reservoir op.

 

Een Gladde, frisse huid

Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van huidcellen, stimuleert de doorbloeding  en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist, krijgt een mooie gezonde kleur en zorgt daarnaast voor structuurverfijning.

 

Nazorg

Tijdens de behandeling kan de huid gevoelig zijn voor zonlicht dus bij voorkeur de zomerzon vermijden of een goede Sun protector van Phyris meerdere keren per dag gebruiken van minimaal factor 30 en het liefst hoger, die bescherming geeft tegen zowel UVA als UVB licht, op het behandelde gebied.

 

De beste resultaten bereikt u om na de behandeling een goede vocht inbrengende crème van Phyris te gebruiken, afhankelijk van uw huid zullen onze gespecialiseerde  huidspecialistes u adviseren.  

 

 

« Vorige pagina