HAIRWEAVE EN EXTENSIONS

Welkom bij ixxi kappers de specialist in haarverlenging en opvulling voor een leven in weelderigheid!

ixxi kappers is ruim 20 jaar is gespecialiseerd in haaropvulling en haarverlenging.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij partners zijn van professionele merken zoals Greath Lenghts, Balmain Hair, First Quality Virgin Hair, Joico, Flip-in Hair en Dante Couture.        

 

De mooiste kwaliteit onzichtbaar maar vooral glamorous  haar dat door diva's en liefhebbers van mooie kwaliteit 100% Virgin echt haar wordt gedragen.

 

Wat je moet weten

Remi hair

Dit is een aanduiding dat aangeeft op welke manier de haren gesorteerd zijn, en niet bepalend voor de kwaliteid van het haar.

Simpel gezegd als alle haarschubben in de zelfde richting staan dan geeft men deze aanduiding 'Remi Hair"

De betere haarverlenging systemen zijn altijd Remi gesorteerd, doch hangt de kwaliteid af van allerlei factoren. Dus niet alle Remi gesorteerd haar is van goede kwaliteid.

Non Remi hair

Dit is een aanduiding dat aangeeft op welke manier de haren gesorteerd zijn, de kwaliteid van het haar laat te wensen over!

Simpel gezegd zijn de haren niet dusdanig gesorteerd dat de haarschubben in dezelfde richting staan, dit word aangeduid met "Non Remi hair"

Non Remi hair is niet geschikt voor een langdurige verlenging omdat Non Remi hair al na de eerste wasbeurt stroef aanvoeld, het klit enorm en is niet doorkam baar.

 

Onze kennis

Door onze ruime ervaring kennen wij de markt van de vele merken en haarsoorten die via internetbedrijven te koop worden aangeboden. Veel van deze haar soorten zien er prachtig en glanzend uit door de tijdelijke silicone laag, wat men niet weet is dat er heel veel haarsoorten  van paardenhaar vervaardigd zijn waarvan de schubbe laag is weggeschaafd waardoor het er dunner uit ziet en als remi Braziliaan, remi Indian of remi Virgin hair wordt aangeboden. De problemen worden pas voelbaar en zichtbaar nadat je het haar gewassen hebt, het voelt stug en stroef, het klit enorm en is onkam baar, met de beste verzorging is dit niet te verhelpen en moet daardoor verwijderd worden. Deze haarsoorten/kwaliteit, vind je op internet en black hair bedrijven die allerlei soorten hairweave/trends verkopen. Goedkoop is meestal duurkoop!

Waar het bij ixxi kappers om gaat is mooi haar, haar van betrouwbare kwaliteit waar wij voor staan en haar met garantie.

In tegenstelling tot extensions is het haar van hair weave's (Trents) 8 maanden tot wel 1,5 jaar herbruikbaar, dit is afhankelijk op welke manier u uw haar verzorgd.

Verschillende technieken zijn mogelijk, welke voor jou tot de mogelijkheid behoren is afhankelijk van de textuur van je haar, de lengte en dikte van je eigen haar en welke lengte of volume of kleur accenten je wenst. Dus met andere woorden,' je kan niet elk willekeurig waeve of trends in je haar laten bevestigen!

 

Met onze ruime ervaring kunnen wij je hierin adviseren.

Bij ons hoef je over de kwaliteit geen zorgen om te maken en door onze ruime ervaring weten wij als geen ander welke methode en haarkwaliteit voor jou het beste is. Dit bepalen wij aan de hand van je wens, textuur, kwaliteit, massa en dikte van je eigen haar. De verschillende technieken die er mogelijk zijn is niet voor iedereen toepasbaar.

Het is ook mogelijk zonder je eigen haar te kleuren verschillende creatieve kleuraccenten toe te passen of een symmetrisch of asymmetrische onzichtbaar opvulling wanneer je bijvoorbeeld aan een of twee kanten minder met haar bedeeld bent.

Kom dus langs bij ixxi kappers, wij geven je een eerlijk advies over de verschillende mogelijkheden die voor jou het beste is, zelfs als dit niet mogelijk is geven wij dit aan. De prijs is afhankelijk van welke methode, lengte, de hoeveelheid en kwaliteit die er gekozen wordt. 

 

 

« Vorige pagina