Hyaluron Moister Treatment 60/90 min.

Hyaluron bindt vocht, maakt de huid glad en jeugdig. De vochtdepots van de huid worden intensief en langdurig aangevuld, waardoor deze behandeling werkt als een intensieve dorstlesser. Tijdens deze geweldige behandeling gebruiken wij een serum en een masker van hoge concentratie Hyaluron werkstoffen die de huid optimaal hydrateren. Tevens gebruiken wij een oogverzorgingsproduct met micro fijn goud dat zorgt voor nieuwe elasticiteit, verbeterd het vochtgehalte en geeft een fris gevoel van de gevoelige oog zone. De huid gaat er prachtig uitzien en voelt fris en glad aan. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt en de onzuiverheden (milia en comedonen) worden verwijdert nadat de huid voor verweekt is door de vapozone.

Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model geëpileerd. Afsluitende verzorging met een dag/nacht creme.

 

Boekt u deze behandeling 90 min. dan krijgt u er een uitgebreide massage bij. Uw gezicht, nek, hoofd en decolleté worden heerlijk gemasseerd. Een massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

60 min. € 44,50

90 min. € 66,50

 

« Vorige pagina