Meso no Needle Treatment 60 min.

De nieuwste huidverbeterende en -verjongende techniek. Dit is een techniek waarbij kostbare werkzame stoffen, zoals hyaluronzuur, vitaminen en mineralen zonder gebruik van naalden direct diep onder de huid worden gebracht door elektroporatie, exact waar ze nodig zijn.

De werkstoffen worden in de cellen opgesloten en door het metabolisme (stofwisseling) opgenomen. Een stimulatie van binnen uit! Mesoporatie is de snelst groeiende esthetische behandeling in de Verenigde Staten. Het is van oorsprong een techniek om medicijnen onder de huid te krijgen, enkel daar waar ze nodig zijn, en dit zonder gebruik van bijvoorbeeld naalden. Of het nu gaat over huidverslapping, rimpelvermindering of een droge huid… elk huidprobleem komt in aanmerking. De werkstoffen worden met het meso apparaat diep de huid ingebracht waarna er afgesloten wordt met een Leave-on Beauty Mask. Elke behandeling eindigt met een fantastisch mooie huid. Een huid die diep van binnen gestimuleerd wordt. Er is al zichtbaar resultaat na één behandeling, toch heeft u voor een mooi en volledig resultaat een 5  tal behandelingen nodig en dit in kuurvorm met tussenpauzes van 1 week.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

60 min.

 

« Vorige pagina