Nutri Anti-age Treatment 60/90 min.

De kern van anti-aging behandeling is het vertragen van het verouderingsproces. Met het ouder worden ontstaan rimpels, pigmentvlekken (ouderdomsvlekken) en vetophopingen. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen om deze tekenen van het ouder worden tegen te gaan. PHYRIS biedt  cosmetische behandelingen voor anti-aging, met minimale risico’s en maximale verbetering..

Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt met een peeling of skinscrubber, en de onzuiverheden worden verwijdert nadat de huid verweekt is door de vapozone. Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model geëpileerd/gewaxed. Tijdens deze geweldige behandeling gebruiken wij een serum en een masker van hoge concentratie anti-aging werkstoffen die de huid glad maakt en verstevigd. Tevens gebruiken wij een oogverzorgingsproduct met micro fijn goud dat zorgt voor nieuwe elasticiteit, verbeterd het vochtgehalte en geeft een fris gevoel van de gevoelige oog zone. De huid gaat er prachtig uitzien en voelt fris en glad aan. Hierna wordt er een Time Defence masker aangebracht welke is afgestemd op anti-aging.  Afsluitende verzorging met een dag/nacht creme.

 

Boekt u 90 min. dan krijgt u er een uitgebreide massage bij.Uw gezicht, nek, hoofd en decolleté worden heerlijk gemasseerd.Een massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

60 min. 

90 min. 

 

« Vorige pagina