ONDERSCHEID IN BEVESTIGING "DE TWIST METHODE"

Met deze unieke bevestiging techniek zijn alle variaties op het gebied van haarverlenging mogelijk. Of het nu gaat om hair weaves of  trenzen, elke haartoevoeging kan met de Twist bevestiging worden toegepast.

Zo kunnen de exact op je eigen haar afgestemde hair weaves of  trenzen verschillende mogelijkheden bieden wanneer je voller en/of langer haar wenst, maar ook bijvoorbeeld wanneer je eigen haar beschadigd is.

Zo heeft de Twist bevestiging absoluut geen invloed op de kwaliteid van je eigen haar, dit betekent geen haaruitval of andere beschadigingen.

De kracht  van een Twist bevestiging is dat er geen enkel verschil te zien is tussen het eigen haar en het geïntegreerde haar.  Dit is het specialisme waarmee de Twist bevestiging zich onderscheidt ten opzichte van andere haarverlengingstechnieken.

Binnen 1 á 2 uur lang en vol haar. 

 

Er wordt een dunne Twist (stripje) van eigen haar zo dicht mogelijk tegen de hoofdhuid gemaakt. Hierna worden de hair weaves of trents met een draad op de Twist bevestigd. De behandeling duurt 1 á 2 uur en wordt stap voor stap uitgevoerd. Het model dat je wenst, de haarkleur en de haarsoort staan daarbij centraal. Het toegevoegde haar wordt exact op je haarkleur nagemaakt door losse haren met verschillende kleurnuances bij elkaar te voegen en te mengen. De losse haren worden handmatig verwerkt tot een dun stripje haar. Het resultaat ziet je direct in de spiegel: natuurlijk voller en/of langer haar.

 

100% veilige bevestiging voor haarverlenging. ixxi kappers begrijpt dat veiligheid voor eigen haar voorop staat. Bij de Twist bevestiging wordt niet in je haar geknoopt, er wordt niet in je haar gevlochten, er wordt geen schadelijke hars gebruikt, er wordt geen schadelijke lijm gebruikt en er wordt niet met hitte gewerkt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het 100 % veilig is voor je eigen haar.

 

In tegenstelling tot alle conventionele haarverlengingstechnieken is de Twist bevestiging de énige techniek die daadwerkelijk 100 % veilig is voor je eigen haar.

Deze beproefde bevestiging voor haarverlenging/opvulling heeft zich door de jaren heen ook als zodanig bewezen. Het is een weldaad voor het haar!

 

Resetten Wanneer je haar na 2-3 mnd. enkele centimeters is gegroeid, dan pas wordt het tijd voor een zogenoemde ‘resetting’: je haartoevoeging wordt verwijderd en weer opnieuw aangebracht en in model gebracht.

 

 

 

« Vorige pagina