Puurr ZeN Treatm.(Thaise Stempels) 60 min.

Voordat de weldaad begint wordt de huid eerst grondig gereinigd met de speciale producten van "Puurr" op natuurbasis. Daarna kunt u eventureel uw wenkbrauwen laten epileren of waxen voor een meerprijs. Daarna volgt een speciale PUURR peeling of scrub. Hierna worden onzuiverheden verwijderd nadat de huid voor verweekt en ontspannen is door de vapozone. Daarna  volgt er een heerlijke ontpannen massage met de thaise stempels. Deze blijven in de nek en schouders heerlijk verwarmd liggen. Met een retinol serum worden er met bindweefsel rolletjes een bindweefsel massage gegeven, waarna we afsluiten met een Retionol masker. Welness staat bovenaan bij een Puurr ZeN gezichtsbehandeling. In het oosten is het streven naar Balance een levenswijze.

De weg naar voortdurende balance wordt ZeN genoemd.

Deze heerlijke ontspannen Puur ZeN behandeling blijkt zelfs geestelijk en lichamelijk helend te zijn. We gebruiken originele Thaise stempelkussens met tal van Thaise kruiden.

Een weldadige, ontspannende en helende massage, oorspronkelijk afkomstig uit Thailand.

De originele Thaise kruidenstempels zijn als het ware kruidenbuideltjes; een eeuwen oude samenstelling van geselecteerde kruiden en bloesems verpakt in natuurlijke linnen waarmee uw lichaam wordt behandeld.

De kruiden zijn net voor de bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over het volle aroma.

Door de warmte van de stempelkussens ( +/-60 C ) werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en activeren de doorbloeding.

Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Uw lichaam zal nog vele uren na deze massage ontspannen aanvoelen en na tintelen. Deze massage kan verlichting brengen bij spierpijn, stress, en door het afvoeren van afvalstoffen kan het ondersteunend werken bij het afvallen en bij vasthouden van vocht.

 

Onze orriginele Thaise stempels hebben de volgende eigenschappen:

- ontspannend

-  rug, nek en schouder klachten
-  anti stress
-  vermoeidheid verdrijvend
-  helpt tegen stijve en vastzittende spieren en gewrichten
-  lage rugpijn

- reinigend

- ontsteking remmend

- activeert de stofwisseling

- versterkt het immuunsysteem

- spijsvertering bevorderend

- hoofd (pijn) verdovend

- geeft verlichting bij spierpijn reuma en jicht

- het kan helpen tegen slapenloosheid

 

60 min.          € 55,00

 

 

« Vorige pagina