Re-Structure Anti-Aging Treatment 60/90 min.

Deze  geweldige behandeling Regenereert, versterkt en lift de huid. De matrix peptide, koper (Katalisator), peptiden (verzacht) en glucose ( vitaliseerd) versterkt het netwerk van collageen en elastine vezels. Het stimuleert en revitaliseert. Santander met ginseng-extract verbetert de weerstand van de huid en zorgt dat eventuele kleine adertjes verminderen.

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Deze liftende behandeling geeft direct resultaal. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt met een peeling of skinscrubber, en de onzuiverheden (milia en comedonen) worden verwijdert nadat de huid voor verweekt en ontspannen is door de vapozone. Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model geëpileerd.

In deze behandeling wordt gebruikgemaakt van een serum en een speciaal-masker van hoge concentratie  Pepite werkstoffen die de huid onmiddellijk zichtbaar Steviger maken. Tevens gebruiken wij een liftend oogverzorgingsproduct met micro fijn goud dat zorgt voor nieuwe elasticiteit, een verbeterd vochtgehalte en een fris gevoel van de gevoelige oog zone.

 

Boekt u deze behandeling 90 min. dan krijgt u er een uitgebreide massage bij.

Uw gezicht, nek, hoofd en decolleté worden heerlijk gemasseerd.Een massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

 

« Vorige pagina