Retinol Tripple A Anti-Age Treatm. 60/90 min.

De kern van anti-aging behandeling is het vertragen van het verouderingsproces. Met het ouder worden ontstaan rimpels, pigmentvlekken (ouderdomsvlekken) en vetophopingen. Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen om deze tekenen van het ouder worden tegen te gaan. PHYRIS biedt  cosmetische behandelingen voor anti-aging, met minimale risico’s en maximale verbetering.

Retinol is een van de meest bewezen anti-aging ingrediënten. Retinol een antioxidant en kan dus het proces dat schadelijke vrije radicalen de huid er ouder uit doen zien en zich ouder laat gedragen, stoppen. Retinol helpt rimpels voorkomen en verhoogt de collageenproductie. Retinol is effectief bij het behandelen van acne/puistjes en eczeem, vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels die zijn veroorzaakt door de schadelijke invloed van de zon minder diep. In deze behandeling gebruiken wij producten van PHYRIS met het hoogst haalbare percentage Retinol op dit moment in de Beautyindustrie.

Het innovatieve retinol trio in de nieuwe Triple A-serie van PHYRIS stopt effectief lijntjes en rimpels zonder huidirritatie en dat  gedurende de hele dag en nacht. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt met een peeling of skinscrubber, en onzuiverheden worden verwijdert nadat de huid verweekt is door de vapozone. Tevens worden de wenkbrauwen mooi in model geëpileerd/gewaxed.

In deze behandeling wordt gebruikgemaakt van een serum en een masker van hoge concentratie  Retinol werkstoffen die de huid onmiddellijk zichtbaar gladder maken. Tevens gebruiken wij een oogverzorgingsproduct met micro fijn goud dat zorgt voor nieuwe elasticiteit, een verbeterd vochtgehalte en een fris gevoel van de gevoelige oog zone. Afsluitende verzorging met een dag/nacht creme.

 

Boekt u 90 min. dan krijgt u er een uitgebreide massage bij.

Uw gezicht, nek, hoofd en decolleté worden heerlijk gemasseerd.Een massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Een optimaal resultaat krijgt u door PHYRIS producten te gebruiken die afgestemd zijn op uw behandeling en huidtype, uw schoonheidsspecialiste informeert u hierover.

 

60 min.

90 min. 

 

« Vorige pagina