TAPE WEAVE

Tape weave is de nieuwste ontwikkeling in hair extensions en is hard op weg de meest populaire methode voor bevestiging van hair extensions. De 3cm of 5,5cm brede stroken verkrijgbaar tot 45 cm worden toegepast middels de sandwich-methode, dat wil zeggen dat uw eigen haar is ingeklemd tussen twee stroken van de Tape weave. Tape bevestigingen zorgen voor een optimaal draagcomfort en de haarstrips mengen zich heel natuurlijk met het eigen haar. Het resultaat van een kapsel met tape extensions is onzichtbaar, natuurlijk en een prachtig geheel. Met deze hairextensions zijn er geen oneffenheden te bespeuren.

 

Tape weave is waterdicht en dient na z’n 8 tot 10 weken verwijderd worden en opnieuw terug geplaatst voor hergebruik.Doordat deze waterdicht is kunt u er gewoon mee naar de sauna of er mee zwemmen.

 

Tape weave is de uitkomst wanneer u bijvoorbeeld allergisch bent voor oxidatie kleuringen (haarverf) of wanneer de kwaliteit van je eigen haar dit niet toelaat.

Tape weave is de uitkomst voor vrouwen met een zeer dunne haarinplant dit omdat de tape weave zeer dun en daardoor onopvallend is, deze techniek wordt natuurlijk ook toegepast in normaal haar.

Ook bij deze techniek is het haar herbruikbaar tot ongeveer 8/18 maanden.

Met tape weave kunt u gewoon uw alledaagse bezigheden en hobby’s doen, dus zwemmen of naar de sauna kunt u zonder dat u zich druk hoeft te maken, de tape is zo sterk dat deze er niet uitvalt.

Omdat het haar van uitstekende kwaliteit is kan het haar worden gestylet , gekruld of geföhnd.Het verwijderen van de hairextensions is net als het inzetten, een snelle pijnloze en voor het haar een onschadelijke behandeling.

 

 

« Vorige pagina