Olaplex

OLAPLEX

ixxi kappers introduceert met trots Olaplex, als nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode die in meer dan 60,000 salons in Amerika wordt toegepast.

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. We zijn bij ixxi kappers gespecialiseerd in haarkleuring, Olaplex vormt een van onze nieuwste behandeltechnieken die je nog bijna nergens anders in Nederland kunt ondergaan. Interesse? Boek direct een  afspraak, of lees verder over dit revolutionaire product.

 

Wat is Olaplex

Benieuwd naar wat Olaplex precies is? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

 

Hoe werkt Olaplex

Olaplex zorgt het ervoor dat je je haar op een veilige manier kunt laten verven?

Olaplex maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De ontwikkeling van Olaplex startte met werk van de vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie, te weten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex vormt de eerste uitvinding van dit ‘dream team’, zonder siliconen of olie. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan. Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die hier gebruik van maken zijn razend enthousiast.

 

De voordelen van Olaplex

* Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen

* Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen

* Olaplex werkt uitstekend op hairextensions

* Olaplex voorkomt bruik van het haar tijdens chemische behandelingen in het bijzonder bij blonderingen en high lights

 

Olaplex behandeling bij ixxi kappers

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren, we kunnen het gebruiken als hulpmiddel of nieuwe thuisbehandeling. Als hulpmiddel draagt Olaplex Bond Multiplier No.1 bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

 

Als thuis behandeling

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling, we maken in dat geval gebruik van de professionele Hair Perfectore No.3 Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen. Dit om de behandeling thuis voort te zetten. Doordat verbindingen in het haar continu gebroken worden door thermische styling, mechanische slijtage/ styling of door kleur-, permanent- en relaxerbehandelingen verdwijnt de integriteit, sterkte, glans en zachtheid in een paar weken tot een maand, afhankelijk van hoe het haar is behandeld. De No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van haar bewaart blijft tot de volgende behandeling in de salon.

Het vormt daarnaast de ideale voorbehandeling voor een toekomstige kleurbehandeling, zodat het haar daar ook zonder schade doorheen komt. Duizenden klanten zijn reeds zeer enthousiast over het gebruik van Perfector No.3 Take Home van Olaplex, bij ons in de salon vertellen we je daar uiteraard graag meer over.

 

Olaplex bij ixxi kappers

We zijn bij ixxi kappers altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en producten om jouw haar op een zo veilig mogelijke manier te kunnen kleuren. Olaplex past wat dat betreft uitstekend in onze visie, we zorgen er met trots als één van de eerste salons in Nederland voor dat je hier gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn we je graag van dienst op het gebied van haarkleuring, met de professionele merken waarmee we werken en op basis van de uitgebreide expertise en ervaring van onze color specialists.

Olaplex is verkrijgbaar vanaf €17,95 euro bovenop de prijs van de kleuring.

 

INSTRUCTIES VOOR DE TAKE HOME NO.3:

Je dient een rijkelijke hoeveelheid van No.3 Take Home aan te brengen op handdoekdroog haar. Daarna kam je het haar door en laat het product 10 minuten inwerken. Vervolgens spoelt het product uit en was je het haar met shampoo en conditioner. Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen conditioner die je in het haar mag laten zitten, het moet erna altijd worden gewassen. Hoe langer je het product laat inwerken, hoe beter de resultaten. Mag meer dan één keer per week worden gebruikt.