Bruidsarrangementen

ZO STEEL JIJ DE SHOW!

 

Wanneer de grote dag is aangebroken wil elke vrouw er op haar best uitzien. Stralend in een mooie jurk, met het perfecte kapsel en bijpassende make-up.

 

Daarom besteed je veel aandacht aan je kapsel dat perfect moet combineren met je bruidsjurk, bruidsaccessoires en bruidsmake-up.

 

Overleg samen met je haarstyliste en visagiste van ixxi kappers over het kapsel en makeup dat je in gedachten hebt, de kleur en de verzorging van je haar om er zeker van te zijn dat jij straks de show steelt! Neem foto’s mee als voorbeelden zodat je kunt laten zien wat je (niet) mooi vindt.

 

Bruidskapsels tip

Kort, lang, steil, krullend? Klassiek, trendy of speels? Los of opgestoken? Een andere kleur? Alles kan. Het enige waarmee je rekening moet houden is wat het beste bij jou past. Onze Haarstylistes zijn getraind en geven je advies. Ook als je een tiara, sluier of bloemen in je haar wilt.

 

Bruidskapsels voorbeelden

Natuurlijk kun je je haar los of opgestoken dragen. Maar je kunt ook een sluier in je haar laten bevestigen. Ook zijn er allerlei leuke accessoires om in je haar te doen. Het bekendst is de tiara. Of wat vind je van een mooie haarband of veren? Ook bloemen in je haar kunnen erg mooi staan, in de lente bijvoorbeeld. Je moet dan wel rekening houden met of de kleuren passen bij het bruidsboeket, de corsages en bloemendecoraties.

 

TIP!

Praat op tijd met je haarstyliste/visagiste over je ideeen. Speek op tijd af voor een proefkapsel en proef makeup en je planning van je trouwdatum.

 

Wij zorgen dat je straalt op de mooiste dag van je leven!

 

Voor informatie bel 010 4557788

 

 

 

Extra informatie