HAIRWEAVE EN EXTENSIONS

Welkom bij ixxi kappers de specialist in haarverlenging en opvulling voor een leven in weelderigheid!

 

Ruim 20 jaar is ixxi kappers gespecialiseerd in haaropvulling en haarverlenging. Met trots kunnen wij zeggen dat wij partners zijn van professionele merken zoals Greath Lenghts, Balmain Hair, First Quality Virgin Hair, Flip-in Hair en Dante Couture. De mooiste kwaliteit onzichtbaar maar vooral glamorous haar dat door diva's en liefhebbers van mooie kwaliteit 100% Virgin echt haar wordt gedragen.

 

Door onze ruime ervaring kennen wij de markt van de vele merken en haarsoorten die via internetbedrijven te koop worden aangeboden. Veel van deze haar soorten zien er prachtig en glanzend uit door de tijdelijke silicone laag, wat men niet weet is dat er heel veel haarsoorten van paardenhaar vervaardigd zijn waarvan de schubbe laag is weggeschaafd waardoor het er dunner uit ziet en als remi Braziliaan, remi Indian of remi Virgin hair wordt aangeboden. De problemen worden pas voelbaar en zichtbaar na een of twee weken nadat je het haar gewassen hebt, het voelt stug en stroef, het klit enorm en met de beste verzorging is dit niet te verhelpen en moet daardoor verwijderd worden. Deze haarsoorten/kwaliteit, vind je op internet en black hair bedrijven die allerlei soorten hairweave/trends verkopen. Goedkoop is meestal duurkoop!

 

Waar het bij ixxi kappers om gaat is mooi haar, haar van betrouwbare kwaliteit waar wij voor staan en haar met garantie. In tegenstelling tot extensions is het haar van hair weave's (Trents) 8 maanden tot wel 1,5 jaar herbruikbaar, dit is afhankelijk op welke manier u uw haar verzorgd.

 

Verschillende technieken zijn mogelijk, welke voor jou tot de mogelijkheid behoren is afhankelijk van de textuur van je haar, de lengte en dikte van je eigen haar en welke lengte of volume of kleur accenten je wenst. Dus met andere woorden,' je kan niet elk willekeurig waeve of trends in je haar laten vlechten of twisten!

 

Met onze ruime ervaring kunnen wij je hierin adviseren.

Bij ons hoef je over de kwaliteit geen zorgen om te maken en door onze ruime ervaring weten wij als geen ander welke methode en haarkwaliteit voor jou het beste is. Dit bepalen wij aan de hand van je wens, textuur, kwaliteit, massa en dikte van je eigen haar. De verschillende technieken die er mogelijk zijn is niet voor iedereen toepasbaar.

Het is ook mogelijk zonder je eigen haar te kleuren verschillende creatieve kleuraccenten toe te passen of een symmetrisch of asymmetrische onzichtbaar opvulling wanneer je bijvoorbeeld aan een of twee kanten minder met haar bedeeld bent.

 

Kom dus langs bij ixxi kappers, wij geven je een eerlijk advies over de verschillende mogelijkheden die voor jou het beste is, zelfs als dit niet mogelijk is. De prijs is afhankelijk van welke methode, lengte, de hoeveelheid en kwaliteit die er gekozen wordt.