Cut’s & Color

Ons streven op het leveren van hoge kwaliteit, klanttevredenheid, en een diepverlangen ons te verbinden met de wens van u als klant!

We are hair masters
Cut’s & Coloring is een van onze specialiteiten! Niet voor niets maken wij onderdeel uit van het“Spectrum” de wetenschappelijke kring van kappers kleurspecialisten. Kwaliteit, kennis en vaardigheden zijn de waarden die een goede kapper kenmerken, mede daarom staat ixxi kappers garant als ‘The Total Beauty Salon’ die de wereld van Hair & Beauty blijven volgen!

Wij kunnen het allemaal, omdat bepaalde kleurtechnieken zeer geavancieerd zijn en de ondergrond erg bepalend is voor de toepassing en prijs gaat onze voorkeur naar een persoonlijk advies.

Stijlvol, ontspannen en energiek maar altijd met persoonlijke aandacht, dat is het ixxi kappers Beautyconcept. Haarverlening of opvullen,alle behandelingen in één stijlvolle salon. De professionals van ixxi Kappers staan voor je klaar. Laat je verleiden en gun jezelf die verwennerij. Ervaar het ixxi Kappers Beautyconcept.

Onze gediplomeerde kapper/sters richten zich exclusief op jou wensen, ten slot van rekening is het onze passie met onze jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau het oplossen van jou specifieke probleem.

Hairweave & Extensions

Specialist in haarverlenging en opvulling
100% natuurlijk – remy gesorteerd – professionele kwaliteit – garantie

Met trots kunnen wij zeggen dat wij partners zijn van de beste professionele merken zoals
Greath Lenghts, Dante Hair, Haircontrast, fox en First Quality Virgin Remi Hair.

Onze know how
De mooiste kwaliteit haar, gedragen door diva’s en kenners met glamour wordt gedragen.
Onzichtbaar ingezet door de juiste keuze van bevestiging techniek.
Wat betreft de bevestigings technieken valt heel veel over te zeggen! Wanneer niet de juiste keuze wordt gemaakt kan er schade en zelfs haarbreuk ontstaan, dit heeft te maken met de taxtuur, dikte, poreusiteit en hoe kwetsbaar je eigen haar is.
Door onze ruim 25 jaar ervaring kennen wij de kwaliteit van vele merken haar.
ixxi Kappers werkt uitsluitend met professionele merken 100% Remi kwaliteit haar!

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij gespecialiseerd zijn in haarverlenging en opvulling.

Hair weave verlenging of opvulling kent verschillende bevestigings technieken;
– losse hairextensions
– op een vlechtwerk
– op een twist
– T-Part
– met micro rings
– tape extensions
– clips extensions
– flip-in hair

Laat je adviceren welke bevestigingstechniek voor jou het beste is, dit is heel erg belangrijk omdat een verkeerde bevestiging je haar gaat beschadigen en zelfs afbreken!

Power treatments

Wees lief voor je haar en zie hoe mooi zij glans!

Onze geweldige POWER TREATMENTS dat je haar niet alleen van binnenuit hersteld maar ook aan de oppervlak laat glanzen met verbluffende resultaten.

Onze gepersonaliseerde Power Treatments zorgen voor het Waw effect, zacht, beter doorkam baar met een wonderbaarlijke glans, voor jou een zorg minder.

Keratin treatment

It’s Amazing Jean Paul Myné

De meest natuurlijke en intensieve keratine behandeling van Jean Paul Myné keratin Gold. De enige natuurlijke keratinebehandeling waarvan het haar altijd gezond, stijl en glanzend blijft,alleen de uitgroei die weer aangroeit behoeft weer na 4 tot 8 maanden behandelt te worden.

Je haar is nog nooit zo lang handelbaar en mooi stijl vallend glanzend haar geweest.
De keratine behandeling van Jean Paul Myné – Keratin Gold verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en nooit meer pluizend maar glad en handelbaar haar. Ervaar het zelf bij ixxi kappers. Wij hebben gekozen voor de beste Keratinebehandeling, uitgetest en wereldwijd als beste keratine behandeling geprezen

KERATIN GOLD EXCLUSIVE SMOOTHING TREATMENT 100% PUUR uit de natuur!
Keratin Gold, is de nieuwe evolutie als het gaat om ”hair smoothing”.Keratin Gold is een combinatie van botanische en organische aftreksels – 100% puur – gemengd in een perfecte balans. Door de gepatenteerde formule van waardevolle ingrediënten zoals avocado- en argon olie, wilgenroosjes, koffie extracten, aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels die speciaal worden gekweekt in Zwitserland, is het nu mogelijk het haar permanent glad en stijl te maken zonder dat het beschadigd.
Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is een professionele keratine behandeling vrij van Formaldehyde, Glutaaraldehyde, Sulfaten en Sodium Chloride maar 100% puur natuurlijke ingrediënten.

Waar een Braziliaanse keratinebehandeling het haar tijdelijk (3-4 mnd) gladder en pluisvrij maakt zal deze nieuwe smoothing methode van Jean Paul Myné je haar
permanent glad en pluisvrij houden.

Gallery

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Wil je kennis maken met de professionals van ixxi kappers, behandeligen of producten die wij in de spotlights willen zetten?
Maak een of meedere sceenshot naar keuze profiteer ven deze aanbieding.

OPENINGSTIJDEN

IXXI Kappers
Zevenkampse Ring 3333068 HG BOTTERDAM
Phone : 010 - 455 77 88
Email : ixxikappers@gmail.com

Kapsalon
Ma.     11:00 -17:40 uur
Di.       08:40 -17:40 uur
Wo.     08:40 -17:40 uur
Do.      08:40 -17:40 uur
Vr.       08:40 -21:00 uur
Za.       08:30 -16:00 uur

Schoonheidssalon
Ma.      11:00 -21:30 uur
Di.        08:40 -17:40 uur

Do.       08:40 -21:30 uur
Vr.        08:40 -21:00 uur
Za.        08:30 -16:00 uur

Zonnestudio
Ma. 11:00 -21:30 uur
Di. 08:40 -21:30 uur
Wo. 08:40 -21:30 uur
Do. 08:40 -21:30 uur
Vr 08:40 -21:00 uur.
Za. 08:30 -20:00 uur