The perfect solution

Jouw haarwens of -probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt? Daar gaan wij jou bij helpen! Met onze Power treatments met de meest hoge percentage werkstoffen herstellen we jou haar en begeleiden we jou naar maximale haarherstel cq verbetering. Hiervoor bieden wij de volgende
behandelingen aan:

Kies voor de Care Miracle Booster behandeling maat!

ixxi kappers presenteerd de Keune Care Miracle Elixir.
Kies voor een combinatie van de nieuwe Care Miracle Elixir Concentrated Keratin
Booster met het Care-masker van je keuze voor een gepersonaliseerde salon keratinebehandeling.
De Care Miracle Elixir-treatment is perfect voor gestrest haar.
Na de keratienebehandeling is haarschade tot op 80% verminderd en is het haar
twee keer zo zacht.
Je voelt meteen het miracle effect, zacht en beter doorkambaar met een
wonderbaarlijke glans, voor jou een zorg minder.

Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Spray

Deze luxe spray op keratinebasis voor thuisgebruik verlengt de resultaten van de professionele Miracle Elixir behandeling. Het zorgt dat de oorspronkelijke zachtheid van na de Care Miracle-behandeling langer behouden blijft, zelfs na 5 keer wassen. Keratine herstelt en beschermt de haarstructuur. Quats maken het haar beter kam baar. Kokosolie hydrateert het haar van binnenuit.

Care Miracle Elixir

Keratine herstelt en beschermt de haarstructuur. Quats maken het haar beter Kam baar. Kokosolie hydrateert het haar van binnenuit.

BOND FUSION

INNOVATIE
Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezond mooi glanzend haar. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren
(ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar.

Met dit gloednieuwe revolutionaire systeem bieden wij onze klanten een premium salonbehandeling waarmee ze lighter and brighter kunnen gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. Wil jij ook sterker en gezonder haar? Te veel om op te noemen, dus wil je meer weten over de kracht van BOND FUSION? 

SATIN OIL
Voor zijdezacht en glanzend haar
Care Line Satin Oil verbeert de kwaliteit van het haar aanzienlijk.
Deze zalige olie maakt het haar sterk en glanzend, zonder het zwaar of vettig te maken.

Dof, droog haar transformeren naar haar dat glanst en straalt is een behoorlijke uitdaging. Daarom is er nu Care Line Satin Oil: een volledige serie voor gezond, zijdezacht en glanzend haar.

Care Line – Essentiële mineralen
Care Line voedt het haar en brengt de hoofdhuid in balans met vijf speciale essentiële mineralen. Het resultaat is prachtig gezond haar door een verbeterde vochtbalans van het haar en een hoofdhuid die in balans is.
Salon Treatment 7,50 euro

Unieke Dual-technologie voor voeding en glans

Verzorgd
Monoi- en papayazaadolie dringen diep in de kern van het haar. Ze repareren droog en beschadigd haar. Zoete amandelolie verzorgt de lagen net onder de schubbenlaag van het haar.

Gezond
Essentiële mineralen voeden de hoofdhuid en reguleren de vochtbalans.

Glans
Maracuja-olie, ook bekend als passiebloemolie, is rijk aan Omega 6 en sealt en verzacht de buitenkant van het haar. Het resultaat: een schitterende glans.

Zachtheid
Yangu-olie maakt het haar zacht en glad en beschermt de haarschacht door van nature aanwezige antioxidanten, Deze olie bevat Omega 6- en 9-vetzuren en UV-beschermende eigenschappen.

Home Treatment “Satin Oil Treatment”

Superglans-behandeling: Meng voor ultieme glans en diepe voeding een paar druppels door de Care Line Satin Oil Conditioner. Laat 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit.

Styling finishing: Verdeel iedere dag een paar druppels door het haar voor het stylen. Dit voorkomt gespleten haarpunten en maakt het haar glanzend.

Overnight leave-in: Masseer het licht in op handdoekdroog haar en laat het’s nachts inwerken. Spoel het de volgende morgen goed uit en was het haar met Care Line Satin Oil Shampoo.

Pre-conditioner: Masseer het in handdoekdroog haar en laat het 5 a10 minuten inwerken. Was het daarna grondig met Care Line Satin Oil Shampoo.

Hittebescherming: Sprenkel een paar druppels op droog of handdoekdroog haar om het tegen de hitte van een föhn of stijltang te beschermen.

Heb jij droog, dof, werbarsitig, pluizig en onhandelbaar haar?
Verdiep je dan in onze Jean Paul Myné Treatment, de meest intensieve keratine behandeling “Keratin Gold”

Je haar is nog nooit zo lang handelbaar en mooi stijl vallend glanzend haar geweest. De keratine behandeling van Jean Paul Myné – Keratin Gold verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en nooit meer pluizend
maar glad en handelbaar haar. Ervaar het zelf bij ixxi kappers. Wij hebben gekozen voor de beste Keratinebehandeling, uitgetest en wereldwijd als beste keratine
behandeling geprezen

Olaplex behandeling / Intensive Repair Treatment
Olaplex Repair Treatment is een zeer intensieve behandeling die het haar herstelt en sterk maakt.
Als bescherming en repair functie draagt Olaplex Bond Multiplier No.1 bij aan de omvorming,ontkleuring, kleuring of Intensive Repair Treatment.

OPENINGSTIJDEN

ixxi kappers
Zevenkampse Ring 333
3068 HG ROTTERDAM
T : 010 - 455 77 88
E: : ixxikappers@gmail.com

Kapsalon
Ma.     Gesloten
Di.       08:40 -17:40 uur
Wo.     08:40 -17:40 uur
Do.      08:40 -17:40 uur
Do.      08.40 - 21.30 uur
            (om de week)
Vr.       08:40 -21:00 uur
Za.       08:30 -16:00 uur

Schoonheidssalon
Ma.      Gesloten
Di.        08:40 - 17:40 uur
Wo.      15.00 - 21.00 uur
Do.       08:40 - 21:30 uur
Vr.        08:40 - 21:00 uur
Za.        08:30 - 16:00 uur

Zonnestudio
Ma. Gesloten
Di. 08:40 - 21:30 uur
Wo. 08:40 - 21:30 uur
Do. 08:40 - 21:30 uur
Vr 08:40 - 21:00 uur.
Za. 08:30 - 20:00 uur